Ново
BZX84C7V5LT1G DIODE ZENER 7.5V 225MW SOT-23 BZX84 84C

BZX84C7V5LT1G DIODE ZENER 7.5V 225MW SOT-23 BZX84 84C

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 2.67

Дел бр : BZX84 C7 V5 LT1 G. Пакет : SOT-23-3 (TO-236). Опис : Diode Zener 7.5 V 225 MW SOT-23. Дел бр : BZX84 C7 V5 LT1 G. Пакет : SOT-23-3 (TO-236). Опис : Diode Zener 7.5 V 225 MW SOT-23. Дел Бр. 900 MV @ 10 MAcurrent-Обратно истекување @ VR : 1 μA @ 5 Vtolerance : ± 5%моќност-максимум : 225 MWimpedance (MAX) (ZZT) : 15 Ohmmounting Type : Surface Mount Supplier Prock Packe : SOT-23-3 (TO-236).

За стоката

Слична стока во категоријата

Дел бр : MMSZ5236 BT1 G Пакет : SOD123 Опис : Diode Zener 7.5 V 500 MW SOD123 Дел бр : MMSZ5236 BT1 G Пакет : SOD123 Опис : Diode Zener 7.5 V 500 MW SOD123...

Дел бр : 1 SMB5945 BT3 Пакет : SMB Опис : Diode Zener 68 V 550 MW SMB Дел бр : 1 SMB5945 BT3 Пакет : SMB Опис : Diode Zener 68 V 550 MW SMB Дел бр...

SMD Zener Doide примерок Книга 34 Valuesx50 PC = 1700 PCS Собраниски комплет 1 / 2 W 0,5 W LL34 SMD Zener Doide примерок Книга 34 Valuesx50 PC = 17

Power Dissipation LimitMax : 500 MW Работавтажаном : 24 V Forward Current : 200 m A FOWERDVOLTAGE : 1.2 V Reverse Current Max : 100 NA Power Dissipation LimitMax : 500 MW...

Тип на производ регулатор Енергија : 0,5 W; толеранција : ± 5%; материјал : електрични делови Тип на производ

Дел бр : MM5 Z6 V2 T1 G Пакет : СОД523 Опис : Diode Zener 6.2 V 200 MW SOD523 Дел бр : MM5 Z6 V2 T1 G Пакет : СОД523 Опис : Diode Zener 6.2 V 200 MW SOD523

Дел бр : 1 N5382 B Пакет : Т18 Опис : Диод Зенер 140 V 5 W Т18 Дел бр 500 NA @ 101 VTolerance : ± 5%моќност максимум : 5 WIMPEDANCE (MAX) (ZZT

Power Dissipation LimitMax : 225 MW Работавтажаном : 10 V Forward Current : 10 m A FOWERDVOLTAGE : 0,9 V Reverse Current Max : 200 NA Power Dissipation LimitMax : 225 MW...

Дел бр : MM3 Z5 V6 B Пакет : SOD323 F Опис : Диод Зенер 5.6 V 200m W SOD323 F Дел бр : MM3 Z5 V6 B Пакет : SOD323 F Опис : Диод Зенер 5.6 V 200

Power Dissipation LimitMax : 350 MW Reppkreversevoltagemax : 80 V Reversere Covery TimeMax : 4 ns Average Forward CurrentMax : 250 m A НеRepp KForward CurrentMax : 4 A Power Dissipation Li

1 / 2 вати + / 5% толеранција 20Ма Тест на тестот Земја на потекло : Соединетите држави 1 / 2 вати + / 5% толеранци

Дел бр : KDZTR33 B Пакет : PMDU Опис : Диод Зенер 35 V 1 W PMDU Дел бр : KDZTR33 B Пакет : PMDU Опис : Диод Зенер 35 V 1 W PMDU...

Број на дел : 1 N4742 A Компонента за електроника во согласност со олово / ROHS / преку дупка Дисипација на мо�

Power Dissipation LimitMax : 1 W; Работавтажаном : 13 V; Reverse Current Max : 5 μA ; Power Dissipation LimitMax : 1 W; Работавтажаном : 13 V;...

Дел бр : MMBZ5223 BLT1 G Пакет : SOT233 (TO236) Опис : Diode Zener 2.7 V 225 MW SOT23 Дел бр : MMBZ5223 BLT1 G Пакет : SOT233 (TO236) Опис : Diode Zener 2.7 V 22

Дел бр : MMSZ22 T1 Пакет : SOD123 Опис : Diode Zener 22 V 500 MW SOD123 Дел Бр @ 15.4 Vtolerance : ± 5%моќност максимум : 500 MWimpedance (MAX) (ZZT) : 5

EU ROHS : Во согласност со ослободувањето ECCN (САД) : EAR99 Дел Статус : Активен HTS : 8541.10.00.50 SVHC : Да SVHC го надминува

100 диоди со асортиман на води Сеопфатен комплет за диоди за прототипирање и поправки 8 различни типови з�

EU ROHS : Компаниран ECCN (САД) : EAR99 Дел Статус : Активен HTS : 8541.10.00.50 Автомобилство : Без PPAP : Без тип : Конфигурац�

Дел бр : MMSZ5223 B7 Пакет : SOD123 Опис : Diode Zener 2.7 V 500 MW SOD123 Дел Бр @ Vr : 75 μA @ 1vtolerance : ± 5%моќност максимум : 500 MWimpedance (M

Име на производот : Зенер диоди; моќност на оценување : 1 W Зенер напон : 7,5 V; големина (не вклучува олово) : 3,

Дел бр : ZM4743 AGS08 Пакет : DO213 AB Опис : Диод Зенер 13 V 1000 MW DO213 AB Дел Бр 9.9 Vtolerance : ± 5%моќност максимум : 1 WIMPEDANCE (MAX)

Дел бр : BZX84 C437F Пакет : SOT233 Опис : Diode Zener 43 V 350 MW SOT233 Дел бр : BZX84 C437F Пакет : SOT233 Опис : Diode Zener 43 V 350 MW SOT233...

IN4746 A (4746 A) 1 WATT 18 V Компонента за електроника во согласност со олово / ROHS / преку дупка Многу остра обрат�

Дел бр : MM5 Z75 V Пакет : SOD523 F Опис : Diode Zener 75 V 200 MW SOD523 F Дел Бр 52.5 Vtolerance : ± 6%моќност максимум : 200mwimpedance (MAX) (ZZT) :

Дел бр : MMBZ5255 B Пакет : SOT233 (TO236) Опис : Diode Zener 28 V 350 MW SOT23 Дел Бр 10 MAcurrentОбратно истекување @ VR : 100 NA @ 21 VTolerance : ±

EU ROHS : Во согласност со ECCN (US) : EAR99 Дел Статус : Активен HTS : 8541.10.00.50 SVHC : Да Автомобилство : Да PPAP : Непознат ти

Дел бр : SML4742 AE3 / 61 Пакет : DO214 AC Опис : Diode Zener 12 V 1000 MW DO214 Дел Бр 5 μA @ 9.1 Vtolerance : ± 5%моќност максимум : 1 WIMPEDANCE (MAX

Scroll