Ново
Подобри црниот дроб на црниот дроб во стомакот, мали ролни со суровини, големи ролни со 20-то и DN-20035, какви било

Подобри црниот дроб на црниот дроб во стомакот, мали ролни со суровини, големи ролни со 20-то и DN-20035, какви било

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 1496.00

Стандардниот Rawhide е направен од влакна што се поврзуваат заедно, со што се скрие тешката, но флексибилна. Подобри црниот дроб на црниот дроб на стомакот, мали ролни со суровини, стомакот од 20 бродови се вари два пати побрзо од стандардниот суровид*. Секогаш надгледувајте го вашето куче за време на потрошувачката на џвака. Нема додадени вештачки бои или вкусови. Подобра патентираната технологија на стомакот ги разложува колагенските влакна за да го направи варењето брзо и лесно. Подобро стомачни мали ролни му даваат на вашето кученце уникатно облик џвака со оригинален вкус на пилешки црн дроб што го сакаат. Производ 2 : Само 2 состојки : Подобри оригинали на стомакот Природно вкус на црниот дроб на црниот дроб Малите ролни немаат додадено жито и немаат вештачки бои или вкусови. Подобро варење за вашето куче значи повеќе мир на умот за вас. Нашиот уникатен процес на производство ги разградува влакните со суровини за високо сварливо суровост. Без глутен, зрна, вештачки бои или додадени вештачки вкусови, можете да го третирате вашето куче на џвакање, и двајцата се чувствувате добро. Стандардниот Rawhide е направен од милиони колагенски влакна кои ги поврзуваат заедно, создавајќи ја цврстата тешка флексибилна. Производ 2 : Оригинален вкус на црниот дроб на пилешко : вкус што го сака вашето куче. Подгответе ја целосната линија на подобри третмани со кучиња од стомакот, вклучително и стоматолошки, Тинс, протеини и стоматолошки свеж здив. Производ 1 : Оригинален вкус на црниот дроб на пилешко : вкус што го сака вашето куче. Производ 2 : Високо сварливо : Вари 2x побрзо од стандардното сурово* - Нашиот уникатен процес на производство помага да се срушат влакна на Rawhide. Подобри оригинали на стомакот Природни пилешки црниот дроб вкус големи ролни им овозможуваат на кутрињата со вкус на пилешки црн дроб што го сакаат додека го задоволуваат нивниот природен инстинкт за џвакање. Производ 1 : Оригинален вкус на црниот дроб на пилешко : вкус што го сака вашето куче. Производ 1 : Само 2 состојки : Подобри оригинали на стомакот Природно вкус на црниот дроб на црниот дроб Малите ролни немаат додадено жито и немаат вештачки бои или вкусови. Однесувајте се на кое било куче со големина на овие сварливи ролни и поштенски кесички за да ја затворите и зачувате свежината. Производ 2 : Високо сварливо : Вари 2x побрзо од стандардното сурово* - Нашиот уникатен процес на производство помага да се срушат влакна на Rawhide.Природен вкус на црниот дроб на пилешко. Производ 1 : Само 2 состојки : Подобри оригинали на стомакот Природно вкус на црниот дроб на црниот дроб Малите ролни немаат додадено жито и немаат вештачки бои или вкусови. И вештачки бои и вкусови, овие џвакања сигурно ќе станат омилениот нов третман на вашиот Pooch. Нашиот уникатен процес на производство помага да се срушат влакна на Rawhide, така што вашето кученце може да ги вари побрзо. Пронаоѓањето на совршено џвакање што и вие и вашето куче може да го сакате може да биде тешко, но подобри џвакања на стомакот се тука за да го олеснат тоа. 100% Rawhide произведен од Spectrum Brands Pet LLC. Производ 1 : Високо сварливо : вари 2x побрзо од стандардното сурово* - нашиот уникатен процес на производство помага да се срушат влакна на Rawhide. Дајте му на вашето куче до едно подобро џвакање на стомакот на ден како третман или награда. Ослободени од полнила, врзива и вештачки бои; Овие сигурно ќе станат омилениот нов џвака на вашата пушка. Вари 2x побрзо.

За стоката

Слична стока во категоријата

Scroll