Ново
Лакивуд, разгледница на Мејн

Лакивуд, разгледница на Мејн

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 1.33

Театар. Лакивуд, јас. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение : 1. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Театар. Лакивуд, јас. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение : 1. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Овие разгледници сè уште се во убава состојба. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Може да има и светло пожолтување од возраста. Одделение 3 - Одлична состојба со просечна состојба на разгледниците имаат повеќе агли и/или абење на работ од одделение 2. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Овие картички исто така може да имаат многу пожолтување од возраста или да бидат во албум. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Во оваа оценка нема набори во картичката. Одделение 4 - Просечна состојба Овие разгледници имаат светло бразда или набори. Некои може да имаат лесен агол и / или пожолтување од возраста или да бидат во албум. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Може да има многу набори во картички.

За стоката

Слична стока во категоријата

Дома на моделите на разграничување и путер Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : 1915 Одделение 2 Ре

Постум Житни Компанија Поштенски Користени Година : Неискористени Одделение : 3 Разгледница со редовна �

Бруклин мост Бруклин, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина пр

Индиска територија Поздрав од, добро Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна гол

Разгледниците на Мери Л Во деловна активност над 40 години Продавница за малопродажба лоцирана во Хавр д

Фарм за игри Catskill Catskill, NY Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина прибл�

Патека Вест Вардсборо, ВТ Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина при�

Категории : Повеќе теми, уметност, репродукции на рекламирање Тип : Разгледница Големина : 4,25 "x 6" (11 x 15,25 с�

Кона Ин Кона, здраво Поштенска користена година : 1965 Одделение 1 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инчи x 5 1

Зграда на плоштадот Еликот Бафало, NYујорк Поштенска користена година : 1921 Одделение 3 Редовна големина �

Стентон Хол Натчез, МС Поштенска користена година : 1951 Одделение 2 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инчи x

Чекајќи товар Гилдерленд, .ујорк Поштенска користена година : Пишување на грб Одделение 3 Редовна големи

Источна река Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина пр

Clay & Edna Powell, Greasemonkey & Gabby Паркерсбург, В.В Поштенски користени : Пишување на грб Одделение 1...

Бејт плажа Саратога Спрингс, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 5 исечено Редо�

Езеро Еола Орландо, Флорида Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина пр�

Мала црква зад аголот Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1...

Цветна градина, парк Голден Гејт Сан Франциско, Калифорнија Поштенска користена година : Пишување на гр�

Базен, колеџ Дартмут Хановер, Н.Х Поштенски користен : 1949 Одделение 2 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инч

Категории : Ставови на државата и град, Тексас, Ливингстон Тип : Разгледница Големина : 3,5 "x 5,5" (9 x 14 см)...

Мост Ашокан Планини Катскил, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1...

Градини Авалон Гераниум Гардана, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1...

Прва црква на Христос научник Чикаго, Ил Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 2...

Scroll