Ново
Илјадници острови, разгледница во Newујорк

Илјадници острови, разгледница во Newујорк

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 1.33

Кантри клуб. Илјадници острови, .ујорк. Поштенска користена година : 1945 година недостасува печат. Одделение 3 абење предниот долен раб, остаток на лента на врвот. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инч или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Овие разгледници сè уште се во убава состојба. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Може да има и светло пожолтување од возраста. Одделение 3 - Одлична состојба со просечна состојба на разгледниците имаат повеќе агли и/или абење на работ од одделение 2. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Овие картички исто така може да имаат многу пожолтување од возраста или да бидат во албум. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Во оваа оценка нема набори во картичката. Одделение 4 - Просечна состојба Овие разгледници имаат светло бразда или набори. Некои може да имаат лесен агол и / или пожолтување од возраста или да бидат во албум. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Може да има многу набори во картички.

За стоката

Слична стока во категоријата

Clay & Edna Powell, Greasemonkey & Gabby Паркерсбург, В.В Поштенски користени : Пишување на грб Одделение 1 Редовна големин

Мост Ашокан Планини Катскил, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна голе�

Самит на небото Hogback Mountain, vt Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина пр

Државниот парк Воткинс Глен Воткинс Глен, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2

Caterpillar Tractor Co Peoria, IL Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина приближно 3

Дом на клубот „Дир Парк“ Порт ervервис, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2...

Фонтана на судницата и Ана Вудвард Фресно, Калифорнија Поштенска користена година : 1931 Одделение 4...

Автопат и плажа Билокси, МС Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина при

Бруклин мост Бруклин, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина пр

Камп Ричардсон Езерото Тахое, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1...

Јужна страна на плоштадот Newутн, ИА Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1...

Плажа Мидленд Островот Статен, .ујорк Поштенска користена година : Поштенски се користи непознат Одделе

Мисија Сан Луис Реј Сан Луис Реј, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено...

Кона Ин Кона, здраво Поштенска користена година : 1965 Одделение 1 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инчи x 5 1

Источна река Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина пр

Фарм за игри Catskill Catskill, NY Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина прибл�

Scroll