Ново
Чикаго, разгледница на Илиноис

Чикаго, разгледница на Илиноис

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 175.84

Прва црква на Христос научник. Чикаго, Ил. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение : 2. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Прва црква на Христос научник. Чикаго, Ил. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение : 2. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Овие разгледници сè уште се во убава состојба. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Може да има и светло пожолтување од возраста. Одделение 3 - Одлична состојба со просечна состојба на разгледниците имаат повеќе агли и/или абење на работ од одделение 2. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Овие картички исто така може да имаат многу пожолтување од возраста или да бидат во албум. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Во оваа оценка нема набори во картичката. Одделение 4 - Просечна состојба Овие разгледници имаат светло бразда или набори. Некои може да имаат лесен агол и / или пожолтување од возраста или да бидат во албум. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Може да има многу набори во картички.

За стоката

Слична стока во категоријата

Комора на економски и социјален совет, Обединетите нации Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Не

Кантри клуб Илјадници острови, .ујорк Поштенска користена година : 1945 година недостасува печат...

МТ Моран Национален парк Гранд Тетон, В.Е Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна

Патека Вест Вардсборо, ВТ Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина при�

Шорлин Виста Лагуна Бич, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна го

Индиска територија Поздрав од, добро Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2...

Автопат и плажа Билокси, МС Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина при

Фарм за игри Catskill Catskill, NY Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина прибл�

Фонтана на судницата и Ана Вудвард Фресно, Калифорнија Поштенска користена година : 1931...

Jerseyерси Сити Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : 1918 Одделение 4 Редовна големина приближно 3 1 / 2

Стаклена дно чамец Торка Санта Каталина, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделе

Одење автопат Монт Оберлин, Мт Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина

Мост Ашокан Планини Катскил, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна голе�

Статуа на слободата Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна голе�

Марина дел Реј Мил, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина

Scroll