Ново
МТ Вернон, разгледница во Вирџинија

МТ Вернон, разгледница во Вирџинија

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 0.33

Стариот гроб. МТ Вернон, В.А. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение 1. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Стариот гроб. МТ Вернон, В.А. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение 1. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Овие разгледници сè уште се во убава состојба. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Може да има и светло пожолтување од возраста. Одделение 3 - Одлична состојба со просечна состојба на разгледниците имаат повеќе агли и/или абење на работ од одделение 2. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Овие картички исто така може да имаат многу пожолтување од возраста или да бидат во албум. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Во оваа оценка нема набори во картичката. Одделение 4 - Просечна состојба Овие разгледници имаат светло бразда или набори. Некои може да имаат лесен агол и / или пожолтување од возраста или да бидат во албум. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Може да има многу набори во картички.

За стоката

Слична стока во категоријата

Бруклин мост Бруклин, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина пр

Езеро Еола Орландо, Флорида Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина пр�

МТ Моран Национален парк Гранд Тетон, В.Е Поштенска користена година : Неискористено...

Бродвеј, Боулинг Грин Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна гол

Clay & Edna Powell, Greasemonkey & Gabby Паркерсбург, В.В Поштенски користени : Пишување на грб Одделение 1 Редовна големин

Фонтана на судницата и Ана Вудвард Фресно, Калифорнија Поштенска користена година : 1931 Одделение 4...

Мисија Сан Луис Реј Сан Луис Реј, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1...

Кантри клуб Илјадници острови, .ујорк Поштенска користена година : 1945 година недостасува печат Одделени

Чекајќи товар Гилдерленд, .ујорк Поштенска користена година : Пишување на грб Одделение 3...

Државниот парк Воткинс Глен Воткинс Глен, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2

Caterpillar Tractor Co Peoria, IL Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина приближно 3

Цветна градина, парк Голден Гејт Сан Франциско, Калифорнија Поштенска користена година : Пишување на гр�

Источна река Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина пр

Мала црква зад аголот Newујорк, NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна гол

Хотел на Глечер Парк Национален парк Глечер, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Од�

Разгледниците на Мери Л Во деловна активност над 40 години Продавница за малопродажба лоцирана во Хавр д

Патека Вест Вардсборо, ВТ Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина при�

Нов портал, Метер кула Чикаго, Ил Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 4 Редовна големи

Gage & Tollner Бруклин, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина прибли�

Градини Авалон Гераниум Гардана, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Ре�

Голема патка Риверхед, Л.И., NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна голем�

Базен, колеџ Дартмут Хановер, Н.Х Поштенски користен : 1949 Одделение 2 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инч

Scroll