Ново
Newујорк, разгледница во Yorkујорк

Newујорк, разгледница во Yorkујорк

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 3.33

Мала црква зад аголот. Newујорк, NYујорк. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение 1. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Мала црква зад аголот. Newујорк, NYујорк. Поштенска користена година : Неискористено. Одделение 1. Редовна големина - приближно 3 1/2 инчи x 5 1/2 инчи или 9 см x 14 см. Со над 2 милиони разгледници од сите категории, имаме една од најголемите понуди за разгледници во светот. Продолжуваме да додаваме нови картички секој ден, но ако не е прикажано бараниот град или град, ве молиме користете ја врската „Контакт продавач“ за да направите директно барање. Сите картички се цени според состојбата на прегледот, локацијата и квалитетот. Вашето задоволство е загарантирано. Ние го засноваме нашето оценување под состојбата на аглите и рабовите на разгледниците. Одделение 1 - Состојба на нане Овие разгледници имаат совршени или скоро совршени агли и рабови. Разгледниците од ова одделение може да бидат користени или неискористени по пошта и може да имаат пишување на фронт и/или назад. Може да има светло пожолтување од возраста или да се биде во албум. Одделение 2 - Во близина на разгледниците на состојбата на нане од оваа оценка имаат лесен агол и/или абење на работ. Овие разгледници сè уште се во убава состојба. Можеби имаат пишување од пред и/или назад. Може да има и светло пожолтување од возраста. Одделение 3 - Одлична состојба со просечна состојба на разгледниците имаат повеќе агли и/или абење на работ од одделение 2. Аглите може да имаат многу абење или заобленост од абење. Овие картички исто така може да имаат многу пожолтување од возраста или да бидат во албум. Многу совети на картички може да имаат мали вметнувања од абење. Во оваа оценка нема набори во картичката. Одделение 4 - Просечна состојба Овие разгледници имаат светло бразда или набори. Некои може да имаат лесен агол и / или пожолтување од возраста или да бидат во албум. Одделение 5 - Лоша состојба Овие разгледници имаат грешки како што се исчезнати агол, тежок агол и / или тешки абење или солза. Може да има многу набори во картички.

За стоката

Слична стока во категоријата

Езеро Еола Орландо, Флорида Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Редовна големина пр�

Хотел на Глечер Парк Национален парк Глечер, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено...

Голема патка Риверхед, Л.И., NYујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна голем�

Нов портал, Метер кула Чикаго, Ил Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 4 Редовна големи

Кона Ин Кона, здраво Поштенска користена година : 1965 Одделение 1 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инчи x 5 1

Индиска територија Поздрав од, добро Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2...

Дом на клубот „Дир Парк“ Порт ervервис, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2 Ред

Камп Ричардсон Езерото Тахое, Калифорнија Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редо�

Стариот гроб МТ Вернон, В.А Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина при�

Постум Житни Компанија Поштенски Користени Година : Неискористени Одделение : 3 Разгледница со редовна �

Категории : Повеќе теми, уметност, репродукции на рекламирање Тип : Разгледница Големина : 4,25 "x 6" (11 x 15,25 с�

Рок Гарденс, офицерски клуб, Форт Мекферсон Атланта, ГА Пост обележано во 1946 година Одделение 1 Редовна г

Базен, колеџ Дартмут Хановер, Н.Х Поштенски користен : 1949 Одделение 2 Редовна големина приближно 3 1 / 2 инч

Зграда на плоштадот Еликот Бафало, NYујорк Поштенска користена година : 1921 Одделение 3 Редовна големина �

Категории : Ставови на државата и град, Тексас, Ливингстон Тип : Разгледница Големина : 3,5 "x 5,5" (9 x 14 см)...

Вода кула во Чикаго Чикаго, Ил Поштенска користена година : Неискористено Одделение : 1 Редовна големина

Одење автопат Монт Оберлин, Мт Поштенска користена година : Неискористено Одделение 1 Редовна големина

Меморија градина Клермонт, Калифорнија Поштенска користена година : 1949 Одделение 2 Редовна големина пр�

Државниот парк Воткинс Глен Воткинс Глен, .ујорк Поштенска користена година : Неискористено Одделение 2.

Scroll