Ново
FEER MINI DIGITAL MULTIMETAR 8000 брои фреквенција на фреквенција на светлина AC/DC напон Ом

FEER MINI DIGITAL MULTIMETAR 8000 брои фреквенција на фреквенција на светлина AC/DC напон Ом

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 4449.92

Не ја надминувајте „максималната вредност“ означена во спецификацијата. Не внесувајте напон во тековниот режим, режимот на отпорност, режимот на диода, режимот на континуитет или режимот на температурата. Не користете го производот кога батериите или капакот на батеријата не се поставени правилно. Исклучете го производот и извадете ги водичите на тестот од точките за тестирање пред да ги промените батериите или осигурувачите. Не внесувајте напон надминува 36 V или 25 V AC кога сте во поставување на мерната струја. Не ја надминувајте „максималната вредност“ означена во спецификацијата. Не внесувајте напон во тековниот режим, режимот на отпорност, режимот на диода, режимот на континуитет или режимот на температурата. Не користете го производот кога батериите или капакот на батеријата не се поставени правилно. Исклучете го производот и извадете ги водичите на тестот од точките за тестирање пред да ги промените батериите или осигурувачите. Не внесувајте напон надминува 36 V или 25 V AC кога сте во поставување на мерната струја. Не ја надминувајте "максималната вредност" означена во спецификацијата. Не влегуваме напон во тековниот режим, режимот на отпорност, режимот на диода, режимот на континуитет или режимот на температурата. Не користете го производот кога батериите или батеријата Покривот не е поставен правилно. Исклучете го производот и извадете ги водичите на тестот од точките на тестот пред да ги промените батериите или осигурувачите. Не влезен напон надминува 36 V или 25 V AC кога сте во поставување на мерната струја.Richmeters RM088 Тип на картичка Дигитален мултиметар Функција на копче за копче 8000 Број на линијата Фреквенција на линија True-RMS Flash AC/DC напон OHMACV : 80 MV/800 MV/8 V/80 V/600 VDCV : 80 MV/800 MV/8 V/80 V/600 VRESISTANCE : 800/8 K/80 K/800 K/8 M/80 M OHMCAPACATANCE : 9.999nf/99.99nf/999.9nf/9.99uf/99.99uf/999.9uf/9.999mffrequence : 99.99 Hz/999.9 Hz/9.999k Hz/99.99k Hz/999.9k Hz 000 брои максимум 80м отпор што се однесува на постојан континуитет и тест за диоди.

За стоката

Слична стока во категоријата

Голем LCD дисплеј може да покаже 3 резултати од тестот на екранот, како што се напон, фреквенција и аналогн

Автоматскиот дигитален мултиметар BT39 K е совршена алатка за Hand DIY за смена на проблеми со електрични про�

Опис на производот; Бескрајна мека тркалезна прашка, лента за кревање, кревање прашка; Со кинески сертиф

Лабораториска опрема и инструменти Произведено во сад Произведено ОД КОЛПАРМЕР Димензии на пакетот : 12.

Мерач на сјај HG60 со 3,5 инчи Ултра голем екран во боја, висока резолуција (480*320), дисплеј со целосен преглед

Бројач со голема брзина, мала потрошувачка на Енергија, точен број, мала грешка во индикацијата Има кара

Тип на производ : Калибратори со повеќе функции Опис : Тестер / калибратор со функции на Харт, знак CE, лен�

Списокот на компонентите на чеканот за дигитални повратни тестови главно вклучува 1 механички чекан за

Име на производот : мерач на панел за напон на наизменична струја; модел бр : DH72; опсег на скала : AC 0 ~ 300 V То

✔A623 Мерач на индуктивност е сертифициран тестер за професионална индуктивност на CE Напојувајќи се со 9

Опсег на напон на DC : 200 MV / 2 V / 20 V / 200 V / 600 V Опсег на напон на AV : 200 V / 600 V Тековен опсег на DC : 200μA / 2 MA / 20 MA / 200 MA

Фреквенција : 50–60 Hz од производителот Тестер за напон на контакт, служи како клучна компонента во која б

ЛЦД екранот може да реализира автоматско исклучување и автоматско вклучување за да ја намали потрошува

Тест чеканот е комбиниран со делот на прикажувачот, лесен за работа и ја прави вашата работа ефикасна...

◆ T60 (4) Кутија за светло во боја може да смести до 4 извори на светлина (конфигурација : D65, TL84, F, UV четири из

Карактеристики : Овозможува тестови за отпорност, напон и капацитивност со едноставен прекинувач...

Scroll