Ново
Замена На Филтерот убиец ЗА FILTREC DLD60F20B

Замена На Филтерот убиец ЗА FILTREC DLD60F20B

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 674.08

Гордо Произведени во САД. Медиуми : МИКРОГЛАС. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани!. Филтер Вкрстени Референци p/n FILTREC DLD60 F20 B. Гордо Произведени во САД. Медиуми : МИКРОГЛАС. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани!. Филтер Вкрстени Референци p/n FILTREC DLD60 F20 B. Убиец Филтер Замена ЗА Filtrec DLD60 F20 B Убиец Филтер Производи се произведени со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се обидуваат според повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Упатувањето се упатува на овие компании исклучиво за да се идентификува компатибилноста На филтерот Убиец, Производите На Ад со производот ОЕМ; ОЕМ не ги спонзорираше или одобри нашите филтри или производи и Филтерот За Убијци, Ад не тврди дека произведува производи ЗА ОЕМ или снабдува оригинални оем производи во повеќето случаи.

За стоката

Слична стока во категоријата

Овие филтри имаат Лесен систем За чистење за едноставен кл Стапка на проток на филтер ОД 400 L / H Резервни �

[Getе добиете филтер за филтрирање со висока пакет со висока пакет] Ондејни Премиум Квалитет 2 Филтер за з�

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ...

Овој сет содржи 6 различни филтри во боја, секој со своја функција, може да ги задоволи вашите различни п�

Ве молиме, внимателно прочитајте ги следниве упатства пред да купите : ⚙ 【Компатибилност】 HEPA филтер К�

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Пронајдете удобност и функционалност во заштитата што ја инспирира желбата да се оди понатаму Производ

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ Сите споменувања �

Гордо Произведени во САД Медиуми : Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Произведени со

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Забелешка : овие заменски хепа филтри се погодни само За Рачниот Вакуум Ораимо ОХВ101 АСИН : B09 PLKPNBQ & ASIN : B0 B

Гордо Произведени во САД Медиуми : Микроглас Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ Сите споменувања �

Гордо Произведени во САД Медиуми : Микро стакло Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Почетна Компоненти Бренд Ова Е Почетна Компоненти бренд замена дел, А не оем производ Сите споменувања �

Материјалот на Овој Филтер Помага Да Се Соберат Остатоци од Вакуумот Еднократно, Лесно За Чистење Израб

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Гордо Произведени во САД Медиуми : 304 СС жица Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Произ

Гордо Произведени во САД Медиуми : Микроглас Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ...

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ Прои�

Scroll