Ново
Магафор 8431 Серија Цврст Карбид Еднократен Мијалник, Необложена Завршница, 3 Флејти, 90 Степени, Тркалезно Стебло, 0,394 Стебло Диа., 25 мм Тело Диа.

Магафор 8431 Серија Цврст Карбид Еднократен Мијалник, Необложена Завршница, 3 Флејти, 90 Степени, Тркалезно Стебло, 0,394 Стебло

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 1.67

Создава контра-мијалник од 90 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со површината. Три флејти обезбедуваат подобар клиренс на чипови од четири флејти за да спречат затнување. Цврстиот карбид е потежок од брзиот или кобалтниот челик и обезбедува подолг век на траење на алатот при поголеми брзини. Необложената (светла) завршница нема дополнителен површински третман или обложување. Еднократната алатка има тркалезно стебло кое ги собира повеќето дупчалки. Создава контра-мијалник од 90 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со површината. Три флејти обезбедуваат подобар клиренс на чипови од четири флејти за да спречат затнување. Цврстиот карбид е потежок од брзиот или кобалтниот челик и обезбедува подолг век на траење на алатот при поголеми брзини. Необложената (светла) завршница нема дополнителен површински третман или обложување. Еднократната алатка има тркалезно стебло кое ги собира повеќето дупчалки. Серијата Магафор 8431 цврст карбид еднократен мијалник со необложена (светла) завршница создава конусен отвор од 90 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со површината. Трите флејти ги чистат чиповите за да спречат затнување. Цврстиот карбид е потежок од брзиот или кобалтниот челик и обезбедува подолг век на траење на алатот при поголеми брзини. Необложената завршница нема дополнителен површински третман или обложување. Алатката има еден крај за сечење и тркалезно стебло што ги собира повеќето дупчалки. Шалтерите се флејтирани алатки за сечење кои сечат конусен или постепено проширен отвор за дупка во површината на работното парче, што обезбедува седиште за завртка или занитвам глава. Тие исто така се користат за создавање централни дупки за машински центар, површини за бришење и зголемување на постојните дупки. Дијаметарот на телото на мијалникот треба да биде со иста големина или поголем од она што е потопено. Магафор произведува прецизни алатки за сечење, вклучувајќи шалтери, шалтери, алатки за бришење и крајни мелници. Компанијата, основана во 1937 година, е со седиште во Фонтенај-соус-Боис, Франција.

За стоката

Слична стока во категоријата

Алатите од кобалт челик се слични на челикот со голема брзина, но со повеќе кобалт за подобрени перформа

Позитивни триаголни влошки, дозвола од 11 степени или 15 степени Помазно сечење Торкс завртка систем за з�

Алатите од кобалт челик се слични на челикот со голема брзина, но со повеќе кобалт за подобрени перформа

Алатите од кобалт челик се слични на челикот со голема брзина, но со повеќе кобалт за подобрени перформа

Создава контрамијалник од 82 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со пов�

Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на

Пакет од 12 Кео 6флејта линија на шалтери се придружници на нашата единствена флејта контра и нашата 3 и 4�

Создава контрамијалник од 60 степени, кој може да се користи за држење материјал помеѓу машинските центр

Создава контрамијалник од 120 степени што прифаќа занитвам, така што седи рамно со површината...

Пакет од 6 Кео 3флејта централните грејачи се разноврсни алатки дизајнирани за дупки за потопување за це

Создава контрамијалник од 90 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со пов�

Тип На Производ : Алатки За Сечење Количина На Пакетот : 1 Димензии на пакетот : 2.0 " (Л) х 1.0 "(В) х 1.0 "(Ч)...

Алатите од кобалт челик се слични на челикот со голема брзина, но со повеќе кобалт за подобрени перформа

82° Вклучени Агол 1 / 2 "Дијаметар, 3 / 8" Дијаметар На Стеблото Необложен 0.150 " НеСечење Надворешниот Дијамет�

Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на

Алатите од кобалт челик се слични на челикот со голема брзина, но со повеќе кобалт за подобрени перформа

Пакет од 6 Кео 6флејта линија на шалтери се придружници на нашата единствена флејта контра и нашата 3 и 4ф

Создава контрамијалник од 100 степени што прифаќа занитвам, така што седи рамно со површината Три флејти

6 Флејта Шалтери Кео 6флејта линија на шалтери се придружници на нашата единствена флејта контра и наша�

Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на

Пакет од 12 Кео 6флејта линија на шалтери се придружници на нашата единствена флејта контра и нашата 3 и 4�

машки кошули поло маици за мажи хавајска кошула за мажи кошули за мажи голф кошули за мажи машка маица м�

Пакет од 12 Кео 6флејта линија на шалтери се придружници на нашата единствена флејта контра и нашата 3 и 4�

Создава контрамијалник од 90 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со пов�

Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на

Пакет од 6 Кео 6флејта линија на шалтери се придружници на нашата единствена флејта контра и нашата 3 и 4ф

Алатките со цврст карбид нудат долг век на траење на алатот и побрзи брзини на сечење од другите подлоги

Создава контрамијалник од 82 степени што прифаќа прицврстувач со рамна глава, така што седи рамно со пов�

Челичните алати со голема брзина се добри за повеќето апликации за општа намена, нудејќи комбинација на

Scroll