Ново
Стакло во воден жиг Тамаки

Стакло во воден жиг Тамаки

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 317.44

Времето на алкохол со акценти, буквите врежани со Sciss се нагласени со посебен дизајн и чаша што е навистина извонредна. Неговиот едноставен изглед го олеснува употребата за секоја пригода и се вклопува во вашиот простор. Препорачано како подарок за себе или за оние кои сакаат алкохол. Времето на алкохол со акценти, буквите врежани со Sciss се нагласени со посебен дизајн и чаша што е навистина извонредна. Неговиот едноставен изглед го олеснува употребата за секоја пригода и се вклопува во вашиот простор. Препорачано како подарок за себе или за оние кои сакаат алкохол. Времето на алкохол со акценти, буквите врежани со Sciss се нагласени со посебен дизајн и чаша што е навистина извонредна. Неговиот едноставен изглед го олеснува употребата за секоја пригода и се вклопува во вашиот простор. Препорачано како подарок за себе или за оние кои сакаат алкохол.

За стоката

Слична стока во категоријата

Јапонска шема Јапонска шема Јапонски богато Индиго и Вермилион Пијал брод Достапно во 5 различни обрасц

[3,6 x 3,6 инчи (92 x 92 mm), 12,2 fl oz (36 Во зависност од производот, бојата и формата на производот може да се разлику

Кутија за чаши Саки Може да биде кога ќе добиете гости, а неговата уникатна форма ќе го привлече внимани�

Надоместокот за испорака е вклучена во САД и може од Јапонија Обично се потребни 714 дена за испорака...

Тоа е сет од 5 мини слатки Големината на Swallowtail е W 4.5 x 4,5, H 5,5 см Ако барате други минипиење 5 точки, ве молим

Порцелан Големина : ширина приближно 1,6 x 1,6 инчи (4 x 4 см), висина приближно 2,6 инчи (6,5 см) (може да има некои

[70 x 57мм] Во зависност од производот, бојата и формата на производот може да се разликуваат малку од слика

Ова е чаша заради јапонски јазик Направени се разни видови чаши за ради, затоа ве молиме додадете ги во в

Големина : 3,1 x 2,5 x 5,7 инчи (8 x 6,3 x 1 Забележете дека формата и бојата на секоја ставка се рачно изработени, з�

Порцелан Tansai Lines sake carafe базирана боја е бела.Материјалот е порцелан Големината е W2.9x2.9, H6.1 Inch Кога сакате �

Гаранцијата на производителот не смее да се применува Порцелан Големина : φ9x8.8 Материјал : Керамика Земј

Гаранцијата на производителот не смее да се применува Порцелан Големина : 3,1 x 3,3 x 1,4 инчи (8 x 8,5 Материјал :

[12 x 15.2cm 297cc 620g] Во зависност од производот, бојата и формата на производот може да се разликуваат малку од

Гаранцијата на производителот не смее да се применува [7 x 18,8 cm 430cc] Во зависност од производот, бојата и ф�

Гаранцијата на производителот не смее да се применува Керамика Големина : φ8.7x10.2 Материјал : Керамика...

Надоместокот за испорака е вклучена во САД и може од Јапонија Обично се потребни 714 дена за испорака...

Кобики Саке чаша Бојата со седиште е бела.Материјал е керамика Големината е W2.8x2.8, H2.7inch...

Гаранцијата на производителот не смее да се применува (19.4 fl Oz (550 кубика)) 10,2 мл (296 Во зависност од произво

Гаранцијата на производителот не смее да се применува [9 x 16,5 cm / 570cc] Во зависност од производот, бојата и

Ова е чаша за доброто Ако сакате инструмент за саке, пребарувате 4580477906280 или 4580477906297 Големината е W2x2, H1.6in

Надоместокот за испорака е вклучена во САД и може од Јапонија Обично се потребни 714 дена за испорака...

Ова е чаша заради јапонски јазик Направени се разни видови чаши за ради, затоа ве молиме додадете ги во в

Големина на производот : приближно Дијаметар 1,7 x Висина 3,7 инчи (4,4 x 9.4 Материјал : сода стакло...

Гаранцијата на производителот не смее да се применува Големина : Дијаметар 3,1 x Висина 4,5 инчи (8 x 11.4 Матер

Гаранцијата на производителот не смее да се применува [2,8 x 4,8 инчи (7,2 x 12,2 см), 6,1 fl oz (170 кубици), 6,3 мл (160 g)] з�

Димензии (во инчи) : 6,3 L x 4.0 W Заштитете со удобност лесен, дише и истегнат материјал Направено со 2 слоја п

Гаранцијата на производителот не смее да се применува Големина на производот : дијаметар приближно 2,4 x �

Scroll