Ново
БАХМАН Индустрии УСРА 55-Тон 2-Залив Бункер Ц И О Воз Автомобил, Н Скала

БАХМАН Индустрии УСРА 55-Тон 2-Залив Бункер Ц И О Воз Автомобил, Н Скала

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 329.60

Откако внимателно ќе проверите сѐ, продолжете со работата. Внимавајте шините да не се лизгаат под шината без правилно поврзување. Потоа-приклучете ја терминалната жица во терминалниот шалтер Е-З. Одврзувањето се случува само кога е над магнет под патеката и кога нема напнатост помеѓу автомобилите. Возот најдобро функционира под чисти работни услови. Не користете вообичаени растворувачи, тие можат да ја оштетат пластиката - користете средство за чистење патеки. Конечно-приклучете ја жицата за поврзување од напојувањето во приклучок на контролорот за брзина со ознака "Во". Контрола На Брзината. Контролорот за брзина е способен да напојува еден додаток истовремено. Ова може да предизвика шини на возот и прекини на електричното коло. Вообичаени причини за краток спој : тркалата со шини може да предизвикаат краток спој. Е-З Патека-достапна или во црно коловозно корито со железничка легура од челик или во сиво коловозно корито со никел сребрена шина. УСРА 55-Тон 2-Беј Хопер - Ц&О-Н Скала. Осигурајте се дека шината и спојниците седат правилно. Автомобили (Возен Парк). Бахман Е-З Лубе или други лубриканти од хоби одделение се препорачуваат. Терминална Жица. Ако откриете испакнатини или изобличување на површината на патеката, повторно проверете ја поставата на шината. За да ги раздвоите спојките За Е-З, запрете две спојки директно преку магнетот под патеката. Возен Парк за вашиот Распоред N Скала. Напојувањето и контролата на брзината се приклучуваат и играат; не се потребни алатки. Вашиот сет може да биде опремен со магнетски управувани спојки на зглобовите на Е-З, кои ви овозможуваат да извршите вистински операции за префрлување на железницата и дворот. Дали тркалата се на патеката?. Ставете ја локомотивата на патеката и поминете ги тркалата напред-назад преку патеката на терминалната шина. Одлучете каде да го поставите вашиот воз-сува, цврста, рамна површина најдобро функционира!. Ако вашиот воз застане или не започне, може да биде означен краток спој. Работи подобро по неколку часа пауза во времето. Исто така, проверете ги сите врски и проверете дали нема метал од кој било вид преку шините.

За стоката

Слична стока во категоријата

103693 КАНАДСКИ Национални Карактеристики : Високо детални Прототипично точни шеми за боја соодветни на Er

Немагнетни Поцрнети Месинг Оски со лежишта со игла, Камиони Со Целкон Ако автомобили нема двојка, прове�

Овие 33 ' бункери од заливот близнаци со офсет страни се црни со бели букви и работат на камиони Бетендорф

Топката За Бункер Хедстром е оригиналниот Бункер Хедстром прави играчки како Бункер Топката од 1913 годи�

Централниот Притисок на Атлас Е моделиран по товарниот автомобил на АЦФ дизајниран да ракува со суви пр

играчка воз автомобил 4 Залив Бункер АвтомобилПенсилванија Моќ И Светлина Бр 100 Патно Име : Пенсилваниј�

Централниот Притисок на Атлас Е моделиран по товарниот автомобил на АЦФ дизајниран да ракува со суви пр

Содржина на пакетот : ќе добиете 2 парчиња топчиња за отскокнување, усвојувајќи мермерен стил, стилски и

Дали патеката е правилно составена? Ако автомобили нема двојка, проверете да бидете сигурни дека автомо

Проширете го сообраќајот со жито долж вашата железничка пруга Хо со флота Од Валтерспрото 55' Еванс 4780 По

Овој познат бункер беше индустриски стандард на многу железници од 1930тите ТОЈ беше усвоен ОД ААР како п�

Лионел 627032 Њујорк Централна Офсет Бункер 3Пакет Еве сет од 3 Лионел 627032 Њујорк Централна Бункери...

Scroll