Ново
Замена на адаптерот PPJ AC/DC за LifeChoice Activeox POC Model XYC103AC P/N XYC103 PRO 4L Преносен концентратор на кислород XYC100B-P4L XYC100BP4L XYC1OOB-P4L XYC1OOBP4L INOVO LABS CHALGER

Замена на адаптерот PPJ AC/DC за LifeChoice Activeox POC Model XYC103AC P/N XYC103 PRO 4L Преносен концентратор на кислород

Присуство на стоката: Това е достапна
DEN 836.96

Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ AC/DC Замена на адаптерот за Life Choice Active Ox POC Model XYC103 AC P/N XYC103 PRO 4 L Преносен концентратор на кислород XYC100 B-P4 L XYC100 BP4 L XYC1 OOB-P4 L XYC1 OOBP4 L Inovo Labs Charger (барел). Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ AC/DC Замена на адаптерот за Life Choice Active Ox POC Model XYC103 AC P/N XYC103 PRO 4 L Преносен концентратор на кислород XYC100 B-P4 L XYC100 BP4 L XYC1 OOB-P4 L XYC1 OOBP4 L Inovo Labs Charger (барел). PPJ AC/DC Замена на адаптерот за Life Choice Active Ox POC Model XYC103 AC P/N XYC103 PRO 4 L Преносен концентратор на кислород XYC100 B-P4 L XYC100 BP4 L XYC1 OOB-P4 L XYC1 OOBP4 L Inovo Labs Charger (барел).

За стоката

Слична стока во категоријата

Адаптер за замена на HQRP® AC PlHQRP® Euro Adapter; Влез : 100 V240 V AC; Излез : DC 19 V, 3 A ; Безбедносни карактеристики : висок�

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Регулирано 9 V 500 MA, 2,1 mm x 5,5 mm, центар за нега на негативна поларитет Филтиран за нула потпевнување, работа

Адаптерот со десен агол на Premisa F ќе овозможи позиционирање на RG59,6,7 и 11 коаксијални кабли испрскани прот�

Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100240 VAC 50 / 60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска темпер�

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Влезен напон на светски влез 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон...

Замена на адаптерот за адаптер за AC / DC за Entertech Enter Enter Tech Magic Sing Karaoke ED9000 ED8000 ED7000 ED6000 ED2000 Кабел за напојува

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Сепак, за астроиминг со употреба на дополнителна опрема, се препорачува адаптер 5 засилувачи (производ #1

[Спецификации за напојување] : влез 100 V240 V 50 / 60 Hz; Излез : 5 V 1 A Излезен адаптер за самоприспособливо барел �

1 x USB кабел Гаранција : 1 година Супер напојување се произведува и тестира за да одговара или да ги надмин�

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Овој 5 V висококвалитетен адаптер за замена за замена е компатибилен со прекинувачот DLink DGS1005 D...

Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100240 VAC 50 / 60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска темпер�

Снабдување со електрична енергија компатибилен со RCA дигитален конвертор префрлување HB12090100 SPA 9 V 1 A адап

Влезен напон на светски влез 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја на �

Влезен напон со широк широк 100240 VAC 50 / 60 Hz.OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : преку струја за

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Влезен напон со широк широк 100240 VAC 50 / 60 Hz.OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : преку струја за

Подредено ново глобално 19 V19.5 V AC / DC Адаптер замена за LG HW350 T HW350 TJE HW350 TJE WXGA LED DLP Projector Smart HD TV Tuner / Wi Fi, HW301 TN

Безбедност : Нашите производи се овластени CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и /

Scroll