Vishwamantranavkar.org - листови

Добар хемиски отпор Тврда површина Лесно машински Добро за формирање на вакуум Добар отпор на влијание

Американски меѓународен ABS1200 ABS лист 12 "x 12" x 1 / 8 " Американски меѓународен ABS1200 ABS лист 12" x 12 "x 1 / 8"...

Добар во електрична спроводливост, топлинска спроводливост, отпорност на корозија и други својства на �

Добро во електрична спроводливост, топлинска спроводливост, отпорност на корозија и други својства за �

★ Употреба на повеќенаменски проекти Овие акрилни плексиглас листови можат да се користат за низа DIY и

Изработен од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработка што може да издржи об�

Изработен од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработка што може да издржи об�

Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост што може да издрж

Изработен од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработка што може да издржи об�

Изработен од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработка што може да издржи об�

Добар во електрична спроводливост, топлинска спроводливост, отпорност на корозија и други својства на �

Пријателски за измислица (лесен за сечење, вежбање, рута и свиоци) Сјајна и сјајна површина...

Добар во електрична спроводливост, топлинска спроводливост, отпорност на корозија и други својства на �

Има добра машинска обработка Различни големини : 200x200x0.8mm, 200x200x1mm, 200x200x1.5mm, 200x200x2mm Добри механички својств�

Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост што може да издрж

Материјал : 99,9% бакар Големина на панелот : 300мм300мм1,5мм £ ¨lWH) Дебелина : 1,5мм, слоеви : единечна страна...

Водоотпорен и УВ отпор Видов исечен Посилен и полесен од стаклото, одличен отпор на долгорочно изложува

【Големина】 Достапно во различни големини и дебелини, ние исто така се обидуваме да го зголемиме опсего

Месингот има голема јачина, висока цврстина и добра пластичност, но сепак може да издржи добро обработк�

Материјален метален лим од бакарна плоча Дебелина 0,5мм чистота на бакар 99,9% Уметноста IFACT 99,9% чиста плоча

Облик : лист; Материјал : ацетален кополимер; Оценка : стандард; Тип на поддршка : обична Дебелина : 1 / 16 "; т�

Водоотпорен и УВ отпор Видов исечен Посилен и полесен од стаклото, одличен отпор на долгорочно изложува

Низок коефициент на триење Многу голема јачина на влијание Одлична отпорност на абразија Само подмачку

Scroll