Vishwamantranavkar.org - Ac адаптери

Влез : AC 100 V 240 V 5060 Hz PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одгова

Регулирано 9 V 500 MA, 2,1 mm x 5,5 mm, центар за нега на негативна поларитет Филтиран за нула потпевнување, работа

Безбедност : Нашите производи се овластени CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и /

Оценка на адаптерот : World Wide 100 V ~ 240 V 50 / 60 Hz UL наведен Сите производи се тестираат за да ја надминат / испол

Замена на адаптерот за адаптер за AC / DC за Xantrex 8520307 Duracell DPP300ep X Xpower Powerpack 200 300 300i 400 плус 300Watt 200 W 300 W 400 W Скок

Влезен напон на светски влез 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон...

Снабдување со електрична енергија . Специјалност, услуга, задоволство! Сите производи се целосно тестир

[Спецификации за напојување] : влез 100 V240 V 50 / 60 Hz; Излез : 5 V 1 A Излезен адаптер за самоприспособливо барел �

Влез : 100 до 240 V AC, 1.00.6 A, 50 до 60 Hz (светска употреба) Излез : DC19.5 V 7,7А 150 W Конектор : Плоштад USB...

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Спецификации : Полнач за лаптоп / адаптер / кабел ширум светот Користете го опсегот на напон на напон : 1

Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100240 VAC 50 / 60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска темпер�

Адаптер за замена на HQRP® AC PlHQRP® Euro Adapter; Влез : 100 V240 V AC; Излез : DC 12 V, 2 A ; UL наведен; Безбедносни карактерист�

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Овој 5 V висококвалитетен адаптер за замена за замена е компатибилен со прекинувачот DLink DGS1005 D...

Влез Ворлд Влез ✎ : Напон 100240 VAC 50 / 60 Hz ✎ Заштита на безбедност ✎ : Нема бучава, операција со ниска темпер�

Влезен напон со широк широк 100240 VAC 50 / 60 Hz.OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : преку струја за

Апликација : Адаптерот за моќност 5 V 10 A за вклучување е погоден за електронски производи со напон од 5 V (м

Влезен напон со широк свет 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја за за�

Регулирано 9 V 500 MA, 2,1 mm x 5,5 mm, центар за нега на негативна поларитет Филтиран за нула потпевнување, работа

Влезен напон на светски влез 100240 VAC 50 / 60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја на �

1 x USB кабел Гаранција : 1 година Супер напојување се произведува и тестира за да одговара или да ги надмин�

Т моќ направена со влезен опсег на напон : AC 100 V 240 V, излез : 19 V (18 V компатибилен) Компатибилен со : Booster PAC ES6

Scroll